Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Minix Fotball samlerfigur Neymar Jr PSG - 12 cm

Minix minifigurer - samle alle favorittene fra film, TV og sport!

Minix er små minifigurer, detaljerte og autentiske kopier av noen av barnas eller dine egne favoritter innen film, TV og idrett. Disse minfigurene er populære å samle for sine fans, med karakterer fra film, skuespillere, idrettsstjerner og mange flere, er utvalget stort. Hver modell er ca 12 cm høy, av kvalitetsmaterialer, og minner om dine helter! Samle og oppbevar Minix-figurene på hyllen, bordet eller skrivepulten, lek med dem og vis frem dine favoritter. 

Vår lavpris: 184,-
Utsolgt
SKU
06236-50

Minix Neymar Jr. PSG er en samlefigur på 12 cm i plast. Neymar er modellert i sin PSG-lagdrakt med nummer 10 på ryggen, og kommer med unike ansiktstrekk og detaljer. 

Alle produktene fra MiniX er nummererte og passer utmerket for fotballfans i alle aldre, og utgjør flotte samlerobjekt. MiniX har ulike produktserier som tar barn og voksne nærmere sine favorittunivers, og som hele tiden utvider med flere figurer og produkter der bare fantasien setter grenser.

Inneholder:

  • MINIX Neymar jr. figur - Paris Saint-Germain

Detaljer:

  • Mål: 12 x 5 x 4 cm
  • Serienummer: 102
  • Materiale: plast
Produktdetaljer
ModellMNX10974
EAN8436605110974
MerkeMinix
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.