Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Miraculous Ladybug - dukke med bevegelige ledd - Ladybug og Tikki - 26 cm

Miraculous - adventures of LadyBug - figurer, dukker og lekesett!

Miraculous Ladybug er tenåringen Marinette som forvandles til superhelten Ladybug, og sammen med Cat Noir, beskytter Paris mot skurker og kjeltringer. Nå kan du gjenskape scener du husker fra den populære TV-serien eller skape dine helt egne historier med Miraculous-leker og figurer. Blir med Ladybug, Cat Noir, Queen Bee, Rena Rouge og alle de andre karakterene fra serien, på nye, spennende og actionfylte eventyr der du har regien. 

Vår lavpris: 194,-
Utsolgt
SKU
04217-7

Marinette er en helt vanlig tenåringsjente som i hemmelighet lever et uvanlig dobbeltliv som superhelt. Når det er fare på ferde i hjembyen Paris, blir hun nemlig til superhelten Ladybug. Den lille røde skapningen, Tikki, er alltid ved Marinette sin side, og alltid beredt til å forvandle henne til Ladybug. Hun er en vennlig og ærlig skapning kalt Kwami, og ligner litt på en marihøne.

Det er Tikki og de mirakuløse øredobbene til Marinette som innehar selve Ladybug-kraften, og når Marinette forvandler seg til en superheltmarihøne, låner hun kreftene til Tikki. Husk å lade opp kreftene ved å spise og drikke - hvis ikke risikerer du å bli forvandlet tilbake til vanlig tenåring igjen som et resultat av for lite krefter. Spill ut favorittscenene fra Miraculous-serien med denne poserbare Ladybugdukken med avtakbart superheltantrekk. I tillegg til Ladybug og Tikki kommer lekesettet med Ladybugs stilige signaturvåpen: yoyoen.

Inneholder:

  • Ladybug dukke med avtakbart superheltdrakt
  • Kwami - Tikki
  • Yoyovåpen

Detaljer:

  • Mål dukke: ca. 26 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell60-50001
EAN043377500018
MerkeMiraculous
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.