Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Harry Potter - Ron Weasly dukke - 33 cm

Harry Potter leker, figurer, byggesett, utkledning og tilbehør

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar barna ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der man aldri vet hva som venter en (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

La barna innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, kostymer, eventyrlige byggesett og mye mer!

Vår lavpris: 356,-
Få igjen på lager
SKU
05195-192
   

Denne film-inspirerte dukken, av Harry Potters bestekompis Ron Weasly, tar deg med tilbake til Hogwarts og spennende eventyr. Unge Harry Potter fans kan gjenoppleve sine favoritt-øyeblikk eller lage helt nye eventyr med disse unike og gjenkjennelige dukkene. Dukken kommer med skoleuniform og den karakteristiske kappen. Ron Weasly figuren har også en tryllestav.

Dukken kan plasseres i utallige stillinger på grunn av de 11 leddene i nakke, skuldre, hofter, knær, albuer og håndledd. På grunn av de justerbare leddene er det enkelt å stille dukken i ulike posisjoner når du gjenskaper dine yndlings scener fra de berømte Harry Potter filmene.

Innhold:

  • Ron Weasly dukke
  • Antrekk med skoleuniform og kappe
  • Tryllestav

Detaljer:

  • Mål dukke: H33 cm
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellFYM52
EAN 887961707144
MerkeHarry Potter
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.