Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Harry Potter Minerva McGonagall - Professor McSnurp dukke - 30 cm

-57%

Harry Potter leker, figurer, byggesett, utkledning og tilbehør

Når Harry Potter kommer i sitt ellevte år og finner ut at han faktisk er en trollmann, blir han raskt en del av den trolldomsfulle verden på Galtvorts skole for høyere skole for hekseri og trolldom. Han oppdager raskt at det finnes en mørkere side av trolldom og hekseri enn det noen hadde sett for seg. Harry Potter figurer, utkledning, byggesett, og ikoniske Harry Potter leker lar barna ta del i denne magiske verdenen som består av trolldom, hekseri, mørke krefter og vennskap - og der man aldri vet hva som venter en (eller ikke venter) rundt neste hjørne i Hogwarts Castle.

La barna innta Harry Potters magiske verden, full av spennende lekesett, detaljerte figurer, magiske tryllestaver, kostymer, eventyrlige byggesett og mye mer!

Kampanjepris 125,- Vår lavpris: 294,-
57%
Du sparer: 169,-
På lager
SKU
02217-194
   

Minerva McGonagall, bedre kjent som Professor McSnurp på norsk, er lærer på Galtvort og leder for Griffinghuset (Gryffindor), men også en god venn av Harry Potter. Denne 30 cm lange dukken er kledd i signaturbekledningen sin, med svart og grønn kappe og sort heksehatt. Det lange, lyse håret er satt opp i en stram knute som bringer karakteren til live, og McSnurp kommer selvfølgelig med tryllestaven sin som kan brukes til realistisk lek. Dukken har bevegelige ledd og Harry Potter fans vil elske å oppleve magien med å gjenskape favorittøyeblikkene sine med denne dukken.

Inneholder:

  • Minerva McGonagall dukke

Detaljer:

  • Mål dukke: ca. 30 cm
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellFYM55
EAN887961707182
MerkeHarry Potter
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.