Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Miraculous Ladybug & Cat Noir The Movie dukkesett - Ladybug og Cat Noir - 27 cm

-29%

Miraculous - adventures of LadyBug - figurer, dukker og lekesett!

Miraculous Ladybug er tenåringen Marinette som forvandles til superhelten Ladybug, og sammen med Cat Noir, beskytter Paris mot skurker og kjeltringer. Nå kan du gjenskape scener du husker fra den populære TV-serien eller skape dine helt egne historier med Miraculous-leker og figurer. Blir med Ladybug, Cat Noir, Queen Bee, Rena Rouge og alle de andre karakterene fra serien, på nye, spennende og actionfylte eventyr der du har regien. 

Kampanjepris 297,- Vår lavpris: 421,-
29%
Du sparer: 124,-
Utsolgt
SKU
04225-06

Miraculous Ladybug og Cat Noir entrer filmverden i en fortryllende animasjonsfilm og et musikalsk eventyr. Filmen tar deg med på en reise full av oppdagelser, denne nydelige fortellingen mellom to tenåringer og deres superhelt-skjebner. Hvilke hemmeligheter vil avsløres? Bli med Miraculous Ladybug og Cat Noir og forberede dere på det som kanskje er den største avsløringen av alle. Sterke alene, supre sammen!

Dukkene har begge 15 bevegelige ledd for ultimate superhelt-poseringer og bevegelser. De er kledd klare for å redde Paris, Cat Noir i sin signatur kattedrakt, med avtagbart belte og Miraculous Ladybug i eksklusiv luksus læraktig versjon av sin superhelt-drakt. Dukkene kommer med et filmtilbehør - en rød rose.

Inneholder:

  • Miraculous Ladybug dukke
  • Cat Noir dukke
  • Rose tilbehør

Detaljer:

  • Mål: ca. 9 x 4 x 28 cm
  • Mål dukke: ca 27 og 28 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell60-50198
EAN43377501985
MerkeMiraculous
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.