Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Multiprint Dinosaurs Stempelsett - 4 stempler og 7 tusjer

-40%

Det italienske merket Multiprint har presentert barn for en verden av farger, enkel kreativ lek og fri fantasi i over 80 år.

Stempler, farger og tusjer fra Multiprint er nøye utvalgt og deres høye standard for produksjon sikrer produkter og kreative leker som kan tas i bruk med en gang. Farging og lek med farger er en av de første aktivitetene barn lærer. En enkel aktivitet som utvikler både koordinasjon og barnets kreative ferdigheter. Stempelfargene samt alle farge- og tusjpenner fra Multiprint er helt trygge å bruke for barn, og med Multiprint-produkter kan barn la kreativiteten løpe løpsk ved å stemple og fargelegge favorittkarakterene sine. 

Kampanjepris 69,- Vår lavpris: 115,-
40%
Du sparer: 46,-
Utsolgt
SKU
01225-16

Multiprint Dinosaurs stempelsett med 4 stempler og 7 tusjer, lar barna trykke fine motiver av dinosaurer for så å fargelegge dem etterpå.

Dekorer ark, bøker, blader og gratulasjonskort med disse flotte stemplene. Stemplene har trykk av dinosaurer og barna kan tegne rundt og fargelegge stempeltrykkene med de medfølgende Fila tusjene. Med Multiprint stempelsett trenger du ikke være redd for at det skal komme farge fra stempelputen eller tusjene på omgivelsene rundt. Stempelfarge og tusjstreker kan nemlig vaskes bort fra overflater og på barnas hender.

Stemplene er laget av ubehandlet bøketre og naturgummi. Fargen i stempelputen og tusjene er helt ufarlig for barn. La barna utvikle koordinasjon og stimulere fantasien med Multiprint stempelsett. Løp løpsk med stemplene og fargelegg så favorittmotivene dine av dinosaurene.

  • Vaskbar farge i stempelpute og tusjer
  • Stimulerer fantasi og kreativitet i kjente miljøer for barna

Inneholder:

  • 4 stempler
  • 7 tusjer
  • Stempelpute

Detaljer:

  • Materiale (stempel): Ubehandlet bøketre og naturgummi
  • Mål: 19 x 27 x 3,6 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell27220
EAN8009233272200
MerkeMultiprint
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.