Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nassau Fine Art A4 LED-lys tavle for tegning - 3 lysstyrker

Nassau Fine Art - tegne- og malesaker for kreative prosjekter.

Akrylmaling, vannfarger, fargeblyanter, tusjer, lerret og staffeli lar deg skape vakre kunstverk med Nassau Fine Art. Produktene kan brukes av både barn og voksne, og holder en kvalitet som tilfredsstiller og oppfyller de fleste behov. Nassau Fine Art oppmuntrer til kreativ lek!

Vår lavpris: 235,-
På lager
SKU
02212-148
   

Nassau LED-lystavlen er det perfekte redskapet når du tegner eller maler. Dette tegnebrettet kan for eksempel brukes under tegnearket når man maler, tegner eller driver kopieringsarbeid. Lyset i tavlen har 3 forskjellige lysstyrker som enkelt kan endres, og flaten passer opptil størrelsen A4. Lysflaten gir et jevnt lys uten at du forstyrres i arbeidet ditt, og den har integrerte linjaler langs kantene som kan være til hjelp under arbeidet ditt. Tavlen lades via USB, så plugg i strømmen og tegn i vei!

Inneholder:

  • Nassau Fine Art LED-lys tavle

Detaljer:

  • Mål eske: 39 x 52 x 4 cm
  • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
ModellAR0927/GE
EAN8720257103232
MerkeNassau Fine Art
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.