Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nassau Fine Art gulvstaffeli i aluminium med bæreveske - lerretshøyde opptil 84 cm

-25%

Nassau Fine Art - tegne- og malesaker for kreative prosjekter.

Akrylmaling, vannfarger, fargeblyanter, tusjer, lerret og staffeli lar deg skape vakre kunstverk med Nassau Fine Art. Produktene kan brukes av både barn og voksne, og holder en kvalitet som tilfredsstiller og oppfyller de fleste behov. Nassau Fine Art oppmuntrer til kreativ lek!

25%
Kampanjepris 184,- Vår lavpris: 246,- Du sparer: 62,-
På lager
SKU
02212-149
   

Er du glad i å male, er dette justerbare gulvstaffeliet i aluminium fra Nassau Fine Art perfekt for deg! Staffeliet kommer i en praktisk bæreveske som gjør det enkelt å brette det sammen for oppbevaring, og til å frakte med seg staffeliet dit man ønsker å bruke sine kreative evner. Man kan plassere lerret opptil 84 cm høyt på staffeliet, og den justerbare høyden gjør at det passer for alle kreative sjeler. Dette staffeliet er enkelt å brette ut, låse festene og justere høyden på beina eller der du skal plassere lerretet.

Inneholder:

  • Nassau Fine Art staffeli
  • Bæreveske

Detaljer:

  • Mål pakning: 54 x 10 cm
  • Justerbart
  • Max lerretshøyde: 84 cm
Produktdetaljer
ModellAR0933/GE
EAN8720257104888
MerkeNassau Fine Art
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.