Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Nerf Elite Tactical Vest - justerbar beskyttelsesvest med lommer til utstyr

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf Minecraft, Nerf Fortnite og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 325,-
Utsolgt
SKU
02205-19

Forbered din Nerf-taktikk og spill med Nerf Elite Tactical Vest som har flere lagringsplasser for darts og annet utstyr du trenger i kamp (må kjøpes separat). Stoffvesten har holdere for 4 dartmagasiner og hemper for å holde opp til 12 Elite-darts. Oppbevar en Nerf blaster i oppbevaringslommen, og pakk annet Nerf-utstyr i tilbehørslommen. Alt på fremsiden av vesten, slik at det er lett å bære og lett å nå. Vesten er justerbar og kan justeres til ulike størrelser.

Inneholder:

  • Nerf Elite Tactical Vest

Detaljer:

  • Justerbar
  • Kan vaskes for hånd
  • Alder: fra 6 år

Merk: Blaster, darts og magasin medfølger ikke.

Produktdetaljer
Modell50-00749
EAN0191726001379
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.