Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Nerf N-Strike Modulus Recon Battlescout blaster - med avtakbart kamera og 10 elite darts

-46%

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf Minecraft, Nerf Fortnite og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Kampanjepris 430,-
Vår lavpris: 794,-
46%
Du sparer: 364,-
Utsolgt
SKU
12202-64

Ta Nerf-kampen til nye høyder med denne Nerf N-Strike Modulus Battlescout ICS-10 blasteren med avtakbart kamera og elite darts! 720p HD kameraet er et morsomt tillegg til din Nerf Elite blaster som gjør at du kan ta biler eller filme kampene og se på de etterpå. SD-kort og 4 AA-batterier kreves (ikke inkludert) for å bruke kameraet, og det monteres og demonteres enkelt etter eget ønske. Enten du får en seierskamp på kamera som du kan vise dine venner, eller et tap hvor du kan observere og analysere hvor det gikk galt, så er kameraet et morsomt tillegg til din blaster.

Med Nerf Modulus blastere står barna fritt til å bygge sin egen versjon av blasteren for hvert oppdrag. Med monteringsskinner og ulike deler er mulighetene for flere typer blastere mange. Magasinet til Battlescout blasteren har plass til 10 elite dartpiler, og dette settet kommer også med 10 darts. Lad våpenet, la kamera rulle og gjør deg klar til kamp!

  • Avtagbart 720 HD kamera
  • Magasin med plass til 10 Elite darts
  • Pumpe-action avfyring

Inneholder:

  • Nerf Modulus Recon Battlescout blaster
  • Kamera
  • 10 Elite dartpiler

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år
  • Batteribehov: 4 x AA (ikke inkludert)

Merk: Minnekort følger ikke med. Beskyttelsesbriller anbefales (medfølger ikke).

Produktdetaljer
ModellB1756
EAN5010994965648
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.