Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Nerf Super Soaker Washout vanngevær med 0,65 liter tank

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf Minecraft, Nerf Fortnite og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 184,-
På lager
SKU
11226-27
   

Slipp løs seriøs gjennomvæting med Nerf Super Soaker Washout vannblaster! Dette Nerf-vanngeværet skyter ut en strøm av vann ved å pumpe ut vannstråler til å bløte målene dine fullstendig. Skyv spaken på løpet fram og tilbake for å sende en vannstrøm fra blasteren.

Det er enkelt å fyll opp tanken og skyte. Åpne opp lokket, fyll tanken og pump med spaken for å sette i gang dynkingen. Tanken rommer opptil 650 milliliter vann og kan skyte opptil 11 meter. Blasteren er i en størrelse som gjør den enkel å bære med seg slik at du fort kan slenge deg med på vannspenningen utendørs. 

Inneholder:

  • Nerf Super Soaker vanngevær

Detaljer:

  • Volum tank: 650 ml
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellA9465
EAN5010994848347
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.