Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nintendo Super Mario Underwater lekesett - undervannsverden med 5 interaktive deler og Super Mario 6 cm

-20%

Nintendo Super Mario leker - spenningen og magien fra Nintendo TV-spill

Nintendo, Nintendo Super Mario og World of Nintendo bringer magien, spenningen og underholdningen du kjenner fra Nintendo TV-spill til liv. Samle dine favorittkarakterer, la Mario og Luigi kjøre om kapp på bilbanen, de ikoniske figurene og detaljene gjenskapes gjennom leker, tilbehør og utstyr fra Nintendo. Nintendo, Super Mario og Luigi er like gøy for foreldre som husker dette som gode minner fra sin barndom, til barn og unge som opplever magien for første gang.

20%
Kampanjepris 300,80 376,- Du sparer: 75,-
På lager
SKU
02217-84
   

Dykk ned til undervannsverdenen kjent fra Super Mariospillet med dette lekesettet. Settet inneholder velkjente elementer og har hele 5 interaktive deler: Warp pipe launce, spørsmålsblokk med skjult mynt, mynthjul, en glidende Big Urchin, og en Clampy som kan åpne og lukke seg. Det følger også med en Mariofigur på 6 cm, og som en bonus passer lekesettet også som pynt på hylla på barnerommet.

Inkluderer:

  • Nintendo Super Mario Underwater lekesett
  • 1 Mariofigur

Detaljer:

  • Mål figur: 6 cm
  • 5 interaktive elementer
  • Revet og warp pipe launcheren kan flyttes på
  • Passer til andre Super Mariolekesett og figurpakker av samme størrelse
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell400254
EAN192995400252
MerkeNintendo Super Mario
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.