Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Avengers Titan Hero Deluxe - Hulken actionfigur - 30 cm

Marvel Avengers

Hvilket lag er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller kanskje en annen? Marvels Avengers samarbeider nok en gang for å redde verden. Her kan du finne din favoritt-superhelt, bli med i kampen mot skurkene, og kjemp for rettferdighet. Marvels Avengers består av en rekke kjente superhelter og skurker, Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury, og mange flere. Hvilken side velger du? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk er du?

Vår lavpris: 297,-
På lager
SKU
03205-23
   

Denne 30 cm høye titan figuren av Hulken fra Marvel Avengers er klar for nye og spennende eventyr. Forestill deg Bruce Banner forvandle seg til den enorme og grønne skapningen som utfører heroiske handlinger. Lev deg inn i spennende eventyr og opplev en hel verden med superhelter, kjeltringer og vanlige barn som deg selv. Med Hulken ved din side kan du være trygg på at du har beskyttelse om noe skulle oppstå! 

Inneholder:

  • 1 Avengers Titan Hero Deluxe Hulk figur

Detaljer:

  • Mål: ca. 30 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellE7475
EAN5010993812783
MerkeAvengers
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.