Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Avengers Hulken figur i metall - 10 cm høy

-29%

Marvel Avengers leker, figurer, byggesett, utkledning og våpen

Hvilket lag er du på? Er det Team Captain America, Team Iron Man, Team Hulken, Team Thor eller kanskje en annen? Marvels Avengers samarbeider nok en gang for å redde verden. Her kan barn finne sin favoritt-superhelt, bli med i kampen mot skurkene, og kjempe for rettferdighet. Marvels Avengers består av en rekke kjente superhelter og skurker, Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Loki, Nick Fury, og mange flere. Hvilken side velger barna dine? Og hvilken Avengers superhelt eller skurk vil de være?

Kampanjepris 125,- Vår lavpris: 176,-
29%
Du sparer: 51,-
På lager
SKU
06223-18
   

Opplev Marvels actionfylte univers fullt av superhelter og skurker. Hulken er en av dem, og hans superkraft er utrolig styrke! Ta del i spennende kamper og eventyr med den kule og detaljerte metallfiguren på 10 cm. Med sin overmenneskelige styrke er Hulken en av jordens sterkeste skapninger og kan stå imot eksplosjoner, har den utrolige kraften til å helbrede og evnen til å se Dr. Strange i Astral-form - dette er en helt du vil ha på din side.

Når barnet er ferdig med leken kan figuren plasseres i bokhyllen eller på skrivebordet der den fungerer som en kul innredningsdetalj. Samle alle figurer og skap et uovervinnelig team av superhelter å leke med.

Inneholder:

  • Marvel Avengers Hulken metallfigur

Detaljer:

  • Høyde: 10 cm
  • Materiale: metall
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell253221001
EAN4006333068768
MerkeAvengers
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.