Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich afrikansk elefant - Hanndyr - 19 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 115,-
På lager
SKU
17820
   

Minnet til en elefant er legendarisk: Selv etter mange år kan de fortsatt huske hvor de kan finne vannhull, eller gjenkjenne de elefantene som de har vært atskilt fra.

Hannelefantene er betydelig større enn hunnelefantene. De når høyder på nesten fire meter og er det nest største landdyret etter sjiraffer. De kan også veie fem til seks tonn, noe som gjør dem til de tyngste av alle landdyr. Afrikanske hannelefanter forlater vanligvis flokken sin når de er ca. tolv år gamle. Da de er voksne nok til å finne sin egen mat og forsvare seg, slik at de beveger seg gjennom landet med andre hanner eller som en ensom streifer – på jakt etter en annen flokk.

Morsomme fakta

  • Elefanter kjenner sitt eget speilbilde. De er blant de svært få dyrene som klarer å gjøre dette.

Vitenskapelige fakta

  • Vitenskapelig navn: Loxodonta africana
  • Globalt hjem: Afrika
  • Bevaringsstatus: Sårbar
  • Primærbolig: Buskområde, Gresslette, Savanne, Skog

Detaljer:

  • Mål: 12.7 x 18.7 x 10 cm 
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell14762
EAN4005086147621
MerkeSchleich
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8

October Madness med elleville pristilbud!

October Madness med ellville pristilbud!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.