Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Schleich Giraffe - Sjiraff hunndyr - 17 cm

Schleich Farm World, Horse Club, Dinosaurs, Wild Life og Bayala

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
17812
   

Schleich Giraff-mamma. Til tross for kamuflasjen i pelsen deres, er sjiraffer ikke alltid uoppdaget av rovdyr. Men de vet å forsvare seg og kan sparke veldig hardt med sine hover. De gjør det hovedsakelig hvis de vil beskytte sine unger, fordi angrepet kommer.

  • Mål :. 17,2 x 9 x 4,2 cm
Produktdetaljer
Modell14750
EAN4005086147508
MerkeSchleich
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.