Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Schleich Wild Life Sjiraff hunndyr 14750 - figur 17 cm høy

Schleich figurer - dyrefigurer, dinosaurer og enhjørninger.

Den tyske merkevaren Schleich har produsert figurer og figursett av høy kvalitet i over 80 år. Schleich hest, Schleich gårdsdyr, Schleich dinosaur og Schleich Bayala er figurer i virkelighetstro design av beste kvalitet. Fra Schleich finner du gårdsdyr, hester, dinosaurer, eventyrfigurer - figurer som egner seg like godt som pynt på hylla som til lek på barnerommet. De håndmalte figurene fra Schleich er med på å fremme kreativ lek og lar barna bruke fantasien gjennom rollelek. Barnets utvikling stimuleres gjennom opplevelser ved lek, og disse detaljerte figurene, figursettene og tilbehøret skaper et stort antall områder for lek. 

Oppdag Schleich Horse Club med fantatiske hester, hestestaller, biler med hestevogn, rideområder og tilbehør til hest. Schleich horse club er en fantastisk verden for alle hestevenner. På hestegården venter nye eventyr, her kan du mate og pleie hestene, og ta deg en ridetur hver dag. Besøk Schleich Horse Club og opplev spennende eventyr sammen med Hannah, Sofia, Lisa og Sarah. Fra liten og søt til elegant og sjarmerende, utvalget av hester er stort, alt fra ponnier til store, flotte hingster. Schleich Hest er figurer som får hjertet til å hamre hos alle hesteelskere!

Schleich Farm World lar deg oppdage nye, spennende eventyr på bondegården. Bli med inn på gården for å mate alle dyrene. Her finner du ikke bare nyttedyr som griser og kuer, men også hester, hunder og en rekke andre dyr som bor på bondegården. Og kanskje du tar deg en tur på ranchen, og lar deg lure opp på hesteryggen for en ekte rodeo! Med store og små bondegårder, traktorer og dyr kan barne leke ut morsomme historier og roller som de kjenner fra bondegården. Oppdag nye og spennende ting på gården med gårdsdyr fra Schleich!

Schleich Wild Life Opplev spennende eventyr sammen med ville dyr. Dra på safari på savannen, besøk jungelen, skogen eller sjø-dyrene. Finn ut hvilke dyr som lever i skogene i Nord-Amerika og i Nord-Europa. Besøk savannen, dra på safari, og opplev spennende eventyr ved det store vannhullet. I jungelen venter ville flokker av aper, raske kattedyr, store elefanter og flodhester. Med ATV eller gummibåt kan du besøke dyrene i deres rette element, og ta med deg skadde eller syke dyr tilbake til forskningsstasjonen. Treng gjennom tettheten i de tropiske regnskogene og oppdag jungelens innbyggere.

Schleich Bayala lar deg innta en magisk og fantasifull verden med alver, enhjørninger og magiske skapninger. Her kan du oppleve en fantastisk verden av vennskap, eventyr og magi. Schleich Bayala tar deg med inn i en verden både på land og under vann. Ta del i en fortryllende verden under vann sammen med Meamare-havfruene, oppdag fortryllende pegasus og enhjørninger eller Eyela og solalvene. Schleich Bayala byr på en fortryllende verden, med fantastiske figurer, dyr og lekesett med detaljert utforming og magisk design.

Schleich Dinosaur lar deg forestille deg en forhistorisk verden blant vulkaner og dinosaurer, der store, små, kjøttetende, planteetende, sterke, kvikke dinosaurer har kontrollen. Blant Schleich dinosauerer finner du de første gigantene fra forhistoriske tider - sinte, fascinerende og gigantiske. Finn den store og farlige vulkanen og skapningene som lever der. Klarer du å fange mindre, eller kanskje større, skapninger med fellene du setter ut? Schleich dinosaurer og vulkaner er detaljert utformet, og byr på fantastisk rollelek der kun fantasien setter begrensninger! Hissige, støyende og gigantiske - dinosaurene overtar jorden!

Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
17812
   

Hvorfor har sjiraffen flekker? Det er vanskelig å forestille seg at det skal skal fungere som kamuflasje for et så stort dyr, men det er riktig. Fra avstand ser sjiraffene du som store trær. Til tross for sine kamuflasje-flekker klarer ikke alltid sjiraffen holde seg usett fra rovdyr, men de vet å forsvare seg og kan sparke ganske hardt med framhovene sine. Dette gjør de hovedsaklig når du vil beskytte sine barn, ettersom at store dyr sjeldent angripes.

For dem som har hatt mulighet til å se sjiraffer på nært hold kan enkelt skille hunndyr fra hanndyr. Hunndyrene er noe mindre og har tynne horn med et lite pelsområde på toppen. Hannene har tykke horn uten pels. 

Morsomme fakta

  • En frisk voksen sjiraff kan ta livet av en løve med et eneste, presist spark.

Vitenskapelige fakta:

  • Vitenskapelig navn: Giraffa camelopardalis
  • Globalt hjem: Afrika
  • Bevaringsstauts: Minste bekymring
  • Primærbolig: Subtropisk skog, Fuktig savanne, Subtropisk buskland

Inneholder:

  • Schleich sjiraff, hunndyr

Detaljer:

  • Mål: 9 x 4,2 x 17,2 cm (BxDxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell14750
EAN4005086147508
MerkeSchleich
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.