Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO-nyheter mars

40 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

40 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

Gå våren i møte med nyhetene fra LEGO. La barn som elsker å danse og opptre, oppleve en verden hvor de kan lage sine egne musikkvideoer gjennom VIDIYO. Bruk gratis-appen for å skanne minifiguren og se spesialeffektene. Barn vil synes det er kjempemorsomt å se hvordan figuren deres vekkes til live i musikkvideoen de regisserer, produserer og spiller i. DUPLO tar de minste barna med til gården der de får oppleve sine første byggeprosjekter, samtidig som de lærer om livet på gården med traktor og bondegårdsdyr. Minidukkene fra Friends tar deg med på nye opplevelser i byen Heartlake. Dra på oppdrag med dyrlegen, stell dyrene og gi ekstra pleie til dyrene som trenger det. Og når arbeidstiden er over kan det kanskje friste med en shoppingtur.

I Disneys nye storfilm møter du Raya og dragen Sisu. Dra på spennende eventyr og gjenopplev scener fra filmen sammen med dem. Ninjago lar deg gjenskape actionscener fra TV-serien, og dra på ninja-oppdrag sammen md Lloyd, Jay, dragene og besøk Vokternes by. La barna oppleve ekte Minecraft moro, og la dem bygge sine egne Minecraft-eventyr med karakterene og oppgavene som de kjenner fra spillet. 

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.