Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

LEGO-nyheter oktober

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Alder
Serier

8 produkter

per side

LEGO nyheter oktober

Mørke, koselig inne-kvelder er perfekt for et stort og innholdsrikt byggesett fra LEGO. Oktober-nyhetene fra LEGO består av flere store nyheter som er spesielt godt egnet for voksne som bygger LEGO eller som et byggeprosjekt der voksne og barn bygger sammen.

Med LEGO Ideas gjenskapes bygge-ideer fra LEGO fans, og denne gangen kan du se for deg livet i en vikinglandsby, og bygge modeller av en smie, høvdingens langhus og et vakttårn som kan kobles sammen. Og kanskje du tyvstarter Halloween-feiringen og gjenskaper Sanderson-søstrenes hytte fra Disney filmen Hocus Pocus. Disney slipper ny film, Wish, og med LEGO kan barna bygge og gjenskape flere øyeblikk og scener fra filmen. Bygg Ashas hytte, Kong Magnificos slott eller markedsplassen i byen Rosas med unike detaljer, mens dere venter på filmen.

Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.