Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Our Generation lilla frisørstol til 46 cm høy dukke

Our Generation dukker, hester, tilbehør og kjøretøy

Our Generation dukkene er del av en generasjon som drømmer stort. Dukkene fra Our Generation har hver sin personlighet, sine styrker og egenskaper - og ikke minst, sin helt egen stil. Dette er en generasjon av barn som er fast bestemt på å forandre fremtiden ved å hjelpe andre og være tro mot seg selv. Med kunnskap, lidenskap og besluttsomhet er dette generasjonen der ting skjer. Dette er Our Generation!

Vår lavpris: 428,-
På lager
SKU
06218-26
   

Ta dukkefrisyrene dine til nye høyder med den lilla frisørstolen fra Our Generation. Sett dukkene i stolen og fest dem med sikkerhetsselen, og bruk deretter fotpedalene til å heve og senke stolen slik at den er i riktig høyde for deg. Frisørstolen kommer med en hårbørste og hårføner som gir realistiske lyder (husk å holde dukken borte fra ekte varme og vann for å unngå skade.) Med denne Our Generation frisørstolen kan du lage uendelig mange frisyrer på dine dukker, stolen passer til 46 cm høye dukker.

Inneholder:

  • Our Generation frisørstol til 46 cm dukke
  • Hårføner med lyd
  • Hårbørste
  • Og mer

Detaljer:

  • Mål stol: 45 cm, kan bli 79 cm høy
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukke følger ikke med 

Produktdetaljer
ModellBD35203Z
EAN062243454101
MerkeOur Generation
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.