Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Our Generation Phoebe dukke med langt, blondt hår og hårstylingsguide - 46 cm

Our Generation dukker, hester, tilbehør og kjøretøy

Our Generation dukkene er del av en generasjon som drømmer stort. Dukkene fra Our Generation har hver sin personlighet, sine styrker og egenskaper - og ikke minst, sin helt egen stil. Dette er en generasjon av barn som er fast bestemt på å forandre fremtiden ved å hjelpe andre og være tro mot seg selv. Med kunnskap, lidenskap og besluttsomhet er dette generasjonen der ting skjer. Dette er Our Generation!

Vår lavpris: 531,-
På lager
SKU
06192-155
   

Prøv ut mange forskjellige frisyrer på Our Generation Phoebe "from hair to there" dukken med et inkludert hårstylingshefte!

Hårstylingsguiden viser deg hvordan du kan lage 4 stilige frisyrer, og når du mestrer disse er det bare fantasien som begrenser. Du kan til og med kopiere og matche dukkens frisyre på ditt eget hår. Noen ganger trenger vi en endring, og vi bytter frisyre slik som vi bytter klær. Hvem har sagt at du må gjøre det samme hver gang? Den blonde Phoebe-dukken er 46 cm lang og er kledd i hvit kjole, vest og sko. Hun har nøttebrune øyne som kan åpnes og lukkes, og det ekstra lange, blonde håret er perfekt til hårstyling! Fletten i dukkens hår kan gjøres lengre og kortere ved å trykke på knappen (bare ikke gre den ut).

Inneholder:

  • Our Generation Phoebe Specialty dukke
  • Hvit sommerkjole, vest og sko
  • Tilbehør til håret
  • Hårstylingsguide

Detaljer:

  • Mål: ca. 46 cm
  • Alder: fra 3 år

Phoebe er del av en generasjon som drømmer stort. Dette er en generasjon av barn som er fast bestemt på å forandre fremtiden ved å hjelpe andre og være tro mot seg selv. Med kunnskap, lidenskap og besluttsomhet er dette generasjonen der ting skjer. Dette er Our Generation!

Produktdetaljer
ModellBD31055Z
EAN062243323995
MerkeOur Generation
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.