Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Our Generation Tamera Deluxe ridedukke - 46 cm

Our Generation dukker, hester, tilbehør og kjøretøy

Our Generation dukkene er del av en generasjon som drømmer stort. Dukkene fra Our Generation har hver sin personlighet, sine styrker og egenskaper - og ikke minst, sin helt egen stil. Dette er en generasjon av barn som er fast bestemt på å forandre fremtiden ved å hjelpe andre og være tro mot seg selv. Med kunnskap, lidenskap og besluttsomhet er dette generasjonen der ting skjer. Dette er Our Generation!

Vår lavpris: 561,-
På lager
SKU
06192-153
   

Our Generation Tamara er en vakker dukke som kan poseres, og hun har skuldre, nakke og hofter som roterer. Tamaras hår er silkeaktig mykt, og det er gøy å børste og style det. Håret er stylet i to fletter.

Hun hjelper til i den lokale hestestallen kledd i polo-skjorte, regnjakke, ridebukser og rosa støvler, og tar godt vare på ponniene mens hun koser og steller dem. Du kan lese om hennes eventyr i boken " A Summer of Riding". Tamara elsker å ta vare på sine hestevenner, men etter en lang dag i stallen liker hun å slappe av. Dukken har øyne som kan åpnes og lukkes, og langt, blondt hår.

Inneholder:

  • Our Generation Tamara dukke
  • Ridehjelm, poloskjorte, ridebukse og støvler
  • Boken A summer of Riding
  • Jakke og hanske
  • Bøtte og børste
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Dukken er ca 46 cm høy

Tamara er del av en generasjon som drømmer stort. Dette er en generasjon av barn som er fast bestemt på å forandre fremtiden ved å hjelpe andre og være tro mot seg selv. Med kunnskap, lidenskap og besluttsomhet er dette generasjonen der ting skjer. Dette er Our Generation!

Produktdetaljer
ModellBD31192AZ
EAN062243402003
MerkeOur Generation
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.