Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol 3D nattlampe - Chase

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 284,-
På lager
SKU
05226-51
   

Gi rommet et mer personlig preg med denne morsomme PAW Patrol 3d lampen, formet som Chase. Forbedre soveromsmiljøet ditt ved å erstatte den klassiske nattlampen med en 3D-figur for å skape en mer sjarmerende atmosfære. Perfekt til nattbodet eller på en hylle. 

Trykk på knappen og lyset vil holde seg på i rundt 15 minutter, ideelt for en behagelig natt.

Inneholder:

  • Paw Patrol 3D nattlampe - Chase

Detaljer:

  • Mål: 15 x 15 x 27 cm
  • Batteribehov: 3 x AA (inkludert)
  • Materiale: plast, metall
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellPW19761
EAN8435507848060
MerkePaw Patrol
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.