Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

PAW Patrol Dino Resuce Die-Cast bilsett - 6 metallbiler

-40%

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Kampanjepris 195,- Vår lavpris: 327,-
40%
Du sparer: 132,-
På lager
SKU
03216-176
   

PAW Patrol er klar for eventyr og spenning i sine True Metal Dino Rescue kjøretøy!

Denne gavepakken kommer med 6 metallbiler i 1:55 skala, inkludert eksklusive versjoner av Chase og Marshall. Med dinosaur-inspirerte detaljer er disse metallbilene akkurat som de forhistoriske kjøretøyene fra den populære TV-serien. Valpene er støpt til sine biler med ørene flyvende i vinden, i full fart på nye oppdrag. En flott gave til PAW Patrol fans og samlere fra 3 år og oppover.

Inneholder:

  • 6 x PAW Patrol Dino Rescue metallbiler

Detaljer:

  • Skala: 1:55
  • Alder: fra 3 år

MERK: Kompatibel med PAW Patrol kjørebaner beregnet på 1:55 metallbiler.

Produktdetaljer
Modell20127549
EAN778988318249
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.