Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol rosa tegnekoffert med tusjer, fargestifter, klistremerker og mer - 51 deler

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 97,-
Utsolgt
SKU
03226-90

Tegning og maling er en fin måte å utvikle finmotorikken på, og med denne rosa tegnekofferten med motiv fra Paw Patrol har du mulighet til å gjøre nettopp dette med inspirasjon fra dine favorittvalper. Kofferten har behagelig håndtak slik at du enkelt kan ta med deg kunstsakene dine hvor enn du skulle gå.

La barnet uttrykke seg selv gjennom tegning og fargelegging med blyanter, fettstifter og tusjer. Kofferten har alt barnet trenger av farger og gråblyant og noen motiv å fargelegge, samt tilbehør som viskelær, blyantspisser og et utvalg flotte klistremerker til å pynte med. Alle deler har Paw Patrol motiv eller ikoner. 

Inneholder:

  • 6 tusjer
  • 12 fargeblyanter
  • 24 fettstifter
  • 2 gråblyanter
  • Viskelær og blyantspisser
  • Klistremerker og farleggingsark

Detaljer:

  • Mål: 38 x 4 x 22 cm (LxDxH)
  • Alder: fra 3 år

Produktdetaljer
ModellPPME4221
EAN4043946305477
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.