Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

PAW Patrol Marshall kostyme - 4-6 år - 110 cm - heldrakt og maske

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 288,-
På lager
SKU
02217-127
   

Kle deg som Marshall fra PAW Patrol med dette kostymet som passer for barn i alderen 4-6 år. Marshall er den tullete og modige dalmatineren som slukker branner og redder andre dyr fra høye høyder som en brannmann. Drakten er en heldrakt med en brannmannsvest, hvor dalmantinerflekkene vises på armene og bena. Vesten har falske lommer og glidelås for et mer detaljert utseende, og det følger også med en maske. Hundemasken har hull hvor øynene er plassert slik at man kan se gjennom den, og masken festes enkelt med en strikk rundt hodet.

Inneholder:

  • Marshall heldrakt
  • Maske

Detaljer:

  • Alder: 4-6 år
  • Størrelse: 110 cm
  • Materiale: polyester

Merk: Sko medfølger ikke

Produktdetaljer
Modell9909116
EAN0194099030083
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.