Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

PAW Patrol Movie figursett med 6 valpefigurer

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 374,-
Få igjen på lager
SKU
06216-148
   

Nå kan du samle Paw Patrol figurer, rett fra skjermen med denne esken inspirert av Paw Patrol filmen. Lag dine egne eventyr og gjenskap oppdrag med disse 6 figurene. Settet inkluderer Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma og Skye. Sett filmhandlingene i livet, og opplev Paw Patrol-spenningen hjemme.

Inneholder:

  • 6 Paw Patrol Movie figurer

Detaljer: 

  • Mål: ca. 26 x 36 x 5 cm
  • Alder: fra 3 år

Når deres største rival, Humdinger blir ordfører i Adventure City og skaper kaos setter Ryder og de heltemodige valpene avgårde i høygir for å møte utfordringen. Mens en valp må ta et oppgjør med sin fortid i Adventure City finner laget hjelp fra en ny venn, den oppvakte dachshunden Liberty. Sammen må Paw Patrol kjempe for å redde beboerne i Adventure City.

Produktdetaljer
Modell6060361
EAN778988363652
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.