Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

PAW Patrol Movie True Metal kjøretøy - 6 metallbiler - 8 cm lang

-23%

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Kampanjepris 250,- Vår lavpris: 324,-
23%
Du sparer: 74,-
På lager
SKU
07216-24
   

Gjenskap spenningen fra filmen med denne pakningen med 6 True Metal Movie biler i 1:55 skala, med eksklusive versjoner av Chase og Skye.

Valpeheltene fra Paw Patrol er klare til å kjøre til unnsetning raskere enn noen gang i sine kjøretøy inspirert fra Paw Patrol filmen.  Med autentiske filmdetaljer og solid metall-konstruksjon, disse bilene er klare til å redde dagen.

Inneholder:

  • 6 Paw Patrol metallbiler i gaveeske

Detaljer:

  • Mål bil: ca. 8 x 4 x 5 cm (LxBxH)
  • Målestokk: 1:55 skala
  • Materiale: metall
  • Alder: fra 3 år

MERK: Passer med andre Paw Patrol True Metal lekesett

Når deres største rival, Humdinger blir ordfører i Adventure City og skaper kaos setter Ryder og de heltemodige valpene avgårde i høygir for å møte utfordringen. Mens en valp må ta et oppgjør med sin fortid i Adventure City finner laget hjelp fra en ny venn, den oppvakte dachshunden Liberty. Sammen må Paw Patrol kjempe for å redde beboerne i Adventure City.

Produktdetaljer
Modell6060428
EAN778988330784
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.