Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

PAW Patrol paraply - 46 cm

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 94,-
Utsolgt
SKU
08206-147

Flott paraply til fans av Paw Patrol. Med større og mindre trykk av redningshundene og teksten "Ready for action" er også du klar. Klar for en tur ut i regnet! Paraply er perfekt å ha på vei til skole, buss eller fritidsaktiviteter når det regner. Klar for action?

Inneholder:

  • 1 Paraply

Detaljer:

  • Mål diameter: 45,7 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellPW16652
EAN8435507828598
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.