Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

PAW Patrol Skye kostyme 2-3 år - 98 cm - kjole med vinger og pilotbriller

-20%

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Kampanjepris 212,- Vår lavpris: 265,-
20%
Du sparer: 53,-
Utsolgt
SKU
02217-121

Fly rundt som modige Skye fra PAW Patrol med dette kostymet som passer barn i alderen 2-3 år. Skye elsker å fly og hun elsker fargen rosa, noe som kommer veldig godt frem i dette kostymet. Drakten består av en rosa tyllkjole med et par vinger på ryggen, akkurat slik som Skye har! På fremsiden av kjoletoppen finner man falske lommer for et mer detaljert utseende, og så følger det med et hodeplagg med pilotbriller og søte hundeører.

Inneholder:

  • Paw Patrol Skye-kjole med vinger
  • Hodeplagg

Detaljer:

  • Alder: 2-3 år
  • Størrelse: 98 cm
  • Materiale: polyester

Merk: Sko medfølger ikke

Produktdetaljer
Modell9909104
EAN0194099029964
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.