Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol tegnekoffert på hjul - 19 deler

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 140,-
På lager
SKU
05218-40
   

Med PAW Patrol tegnekoffert på hjul kan du tegne og være kreativ hvor enn du vil enten om det er hos bestemor eller på hytta. Kofferten er lett å ta med seg rundt da du enten kan trille den eller bære den i håndtaket. Her har du alt du trenger for å kunne være kreativ om det er å tegne med fargeblyantene, tusjene eller å pynte med klistremerkene. Med denne praktiske tegnekofferten er timer med tegneglede garantert!

Inneholder:

  • 6 tusjer
  • 6 mini fargeblyanter
  • 2 blyanter
  • 1 viskelær
  • 1 blyantspisser
  • Klistremerker
  • Fargeblokk

Detaljer:

  • Mål: 10 x 24,5 x 32
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellPPAT5151
EAN4043946305545
MerkePaw Patrol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.