Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Penol plastfarger - 12 fargestifter

Penol tusjer, fargeblyanter, fargestifter og malesaker.

Fargeblyantene, tusjene, fargestiftene, malesakene og andre kreative produkter fra Penol er kjent for de fleste. Merkevaren Penol er synonymt med kvalitet, holdbarhet og kreativ lek. Alle barnetusjer fra Penol kommer i resirkulert materiale og hylsene er helt fri for PVC. Fargeblyantene har klare farger og er spesielt beregnet på barn og barnehender, og de finnes i flere varianter for små og store barn. Penol oppmuntrer til kreativ lek!

Vår lavpris: 78,-
På lager
SKU
04226-22
   

Penol voksfarger og plastfarger for bruk i hjem og skole leveres i ulike tykkelser beregnet på forskjellige aldersgrupper, denne pakken kommer med 12 stykker. Fargene er helt frie for giftstoffer og tungmetaller og har nydelige farger takket være høyt pigmentinnhold. All emballasje er laget av resirkulert papp, helt fritt for PVC. Trygt å tegne med, fargen smitter ikke av.

Inneholder:

  • 12 Penol plastfarger

Detaljer:

  • PVC-fri
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell16000029
EAN5701113001858
MerkePenol
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.