Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Peppa Gris paraply, gjennomsiktig - 48 cm

Peppa Gris figurer, bamser, biler, dukkehus og spill

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. La barna gjenskape scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

Vår lavpris: 93,-
På lager
SKU
05226-79
   

Gjennomsiktig bobleparaply til barn med flott og fargerikt motiv av Peppa Gris og teksten "I'm just so happy!". Paraplyen måler rundt 48 cm i diamater og er enkel å åpne for barn. Halvboble-fomern gir ekstra beskyttelse for omgivelsene, og paraplyen er både vind- og vanntett. Perfekt for regnværsdager.

Inneholder:

  • Peppa Gris paraply

Detaljer:

  • Mål: ca. 48 cm
  • Materiale: polyester
Produktdetaljer
ModellPP17081
EAN8435507864435
MerkePeppa Gris
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.