Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Peppa Gris peke- og lottobok

Peppa Gris lekene til alle Peppa fans

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. Gjenskap scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

Vår lavpris: 165,-
På lager
SKU
02217-76
   

Utforsk denne morsomme peke- og lottoboken om Peppa Gris og bli med på ulike eventyr. Det er alltid gøy å være med Peppa og vennene på spennende eventyr, uansett om det er på lekeplassen, barnehagen eller på sykehuset. Les boken og spill med lottokortene. Hvem finner flest bildepar?

Inneholder:

  • Peppa Gris peke- og lottobok

Detaljer:

  • Alder: 0-3 år
Produktdetaljer
Modell31949
EAN9788241931949
MerkePeppa Gris
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.