Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Peppa Gris skole lekesett i tre

-32%

Peppa Gris lekene til alle Peppa fans

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. Gjenskap scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

32%
Kampanjepris 250,- 365,- Du sparer: 115,-
Få igjen på lager
SKU
06202-101
   

Skoletid med Peppa Gris skolebygning i tre! Åpne lekesettet med Peppa Gris skolebygning i tre. Inneholder én Madam Gazelle-trefigur, én Peppa-trefigur og én Georg-trefigur samt skolepult, benk, bokhylle og tavle i tre. Figurene har «drop n play»-føtter som enkelt passer inn sporene i den medfølgende benken, noe som skal fremme øye-hånd-koordinasjon. Figurene passer til alle Peppa Gris kjøretøy og lekesett i tre. Når leketiden er over, kan alt oppbevares inni.

Peppas verden i tre! Varig, bærekraftig og fantasifull lek!

Inneholder:

  • Peppa Gris skolebygning i tre
  • Madam Gazelle-trefigur
  • Peppa-trefigur
  • Georg-trefigur
  • Skolepult, benk, bokhylle og tavle

Detaljer:

  • Materialer: Laget av miljøvennlig FSC-merket treverk.
  • Alder: 2+
Produktdetaljer
Modell20-00113
EAN5029736072124
MerkePeppa Gris
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.