Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Peppa Gris fly og Frøken Kanin-figur i tre

-32%

Peppa Gris lekene til alle Peppa fans

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. Gjenskap scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

32%
Kampanjepris 200,- 294,- Du sparer: 94,-
På lager
SKU
06202-100
   

Gjør klar for takeoff med Peppa Gris flymaskin i tre. Den er perfekt for små hender å gripe tak i, og hjulene gjør at Peppa-fans enkelt kan trille det solide og robuste flyet langs gulvet og fly høyt opp i luften. En trapp som kan felles ned gjør det enkelt for Peppa Gris trefigurene å gå om bord i flyet og stue bort de to koffertene som følger med. Inneholder også én Frøken Kanin-figur med «drop n play»-føtter som enkelt kan plasseres i hvert av de fire tilgjengelige sporene, noe som skal fremme øye-hånd-koordinasjon.

Peppas verden i tre! Varig, bærekraftig og fantasifull lek!

Inneholder:

  • Peppa Gris fly i tre
  • Frøken Kanin-figur i tre

Detaljer:

  • Materialer: Laget av miljøvennlig FSC-merket treverk.
  • Alder: 2+

Merk: det er kun Frøken Kanin-figuren som følger med, andre figurer må kjøpes i tillegg

Produktdetaljer
Modell20-00112
EAN5029736072117
MerkePeppa Gris
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.