Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Peppa Gris svømmebasseng lekesett - med 5 tilbehørsdeler

Peppa Gris lekene til alle Peppa fans

Møt Peppa Gris og hennes venner. Peppa bor sammen med mamma Gris, pappa Gris, og lillebror Georg. Peppa Gris er en animert TV-serie for barn, der hun drar på eventyr med sine venner, og lærer barn om vennskap, samarbeid og følelser. Tv-serien tar utgangspunkt i aktiviteter som barna kjenner fra hverdagen med lekegrupper, svømming, besøk hos besteforeldre, lekeplassen eller sykkelturer. Gjenskap scener og historier fra TV-serien om Peppa Gris med figurer, lekesett, kjøretøy, figursett og plysjbamser.

Vår lavpris: 199,-
På lager
SKU
07218-32
   

Små Peppa Gris fans vil elske å være med Peppa i svømmebassenget fra den kjente TV-serien Peppa Gris. Med lekesettet følger det med et hus med svømmebasseng, snacksstand og et stupebrett. Bli med Peppa i bassenget og hjelp henne med å øve på å svømme eller hun kan nyte en stor is. Lekesettet er enkelt å pakke sammen og er lett å ta med seg på farten.

Inneholder:

  • Peppa Gris svømmebasseng
  • 1 Peppa Gris figur
  • 4 tilbehør

Detaljer:

  • Antall deler: 5
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellF2194
EAN5010993846177
MerkePeppa Gris
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.