Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dyrememo platepuslespill maxi - 32 brikker - L.A. Larsen

L.A. Larsen platepuslespill - morsomme og pedagogiske puslespill

Puslespillene fra L.A. Larsen er norskproduserte platepuslespill. Kvalitetsprodukter for barn og voksne som liker å pusle puslespill. Puslespillene fra LA Larsen er morsomme og lærerike, der den som pusler kan sette ord til bilde, lære klokken, lære å telle, eller pusle motiver av dyr, gårdsliv eller fantasi-motiver.

Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
09202-53
   

Dyrememo er et platepuslespill i papp fra L.A. Larsen som i tillegg fungerer som et memospill. Puslespillet består av 40 brikker der man skal finne brikken som passer til bildet på puslespillet. Bildene på spillet viser kattunger, hundevalper, føll og lignende, og du må finne brikkene som matcher dyrene på rammen. Klarer du å finne alle dyrene og riktig sted til å plassere brikkene? Puslespillet passer til barn fra 3 år og er både et morsomt og lærerikt tidsfordriv.

Inneholder:

  • L.A. Larsen platepuslespill med dyrememo

Detaljer:

  • Antall brikker: 40
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell700147
EAN7023852127544
MerkeL.A. Larsen
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.