Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Verdenskart og landemerker platepuslespill maxi - 80 brikker - L.A. Larsen

L.A. Larsen platepuslespill - morsomme og pedagogiske puslespill

Puslespillene fra L.A. Larsen er norskproduserte platepuslespill. Kvalitetsprodukter for barn og voksne som liker å pusle puslespill. Puslespillene fra LA Larsen er morsomme og lærerike, der den som pusler kan sette ord til bilde, lære klokken, lære å telle, eller pusle motiver av dyr, gårdsliv eller fantasi-motiver.

Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
20545
   

Dette Maxi platepuslespillet fra L.A. Larsen har et verdenskartmotiv med kjente landemerker, og er et lærerikt barnepuslespill. Puslespillet består av 80 biter som til sammen danner kartet, og bitene plasseres på puslebrettet. Verdenskartet inkluderer fjellkjeder, økener, øyer, hav, kontinenter og land, og langs rammen finner du illustrasjoner av kjente landemerker som for eksempel Frihetsgudinnen, Eiffeltårnet, Big Ben, pyramider fra Egynt og flere.

Med dette morsomme puslespillet kan barna lære mye om geografi og landemerker samtidig som de pusler! Flere av de 80 brikkene er formet som ulike sjødyr, og puslespillet passer for litt eldre barn.

Inneholder: 

  • Maxi Platepuslespill med verdenskart

Detaljer:

  • Mål: 36,5 x 28,5 cm
  • Antall brikker: 80
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell221046
EAN7023852110621
MerkeL.A. Larsen
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.