Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Play Doh lekeleire - 24 bokser

Play-Doh lekeleire og kreativt tilbehør

De fleste barn elsker å være kreative, og med modell-leire fra Play-Doh er det kun fantasien som setter begrensninger for hva som kan lages. Play-Doh lekeleire kommer i alle regnbuens farger med og med tilbehør som lar barna leke i timesvis. Lag dine figurer og kunstverk med Play-Doh plastelina, ødelegg og start på nytt. Med Play-Doh plastelina er mulighetene uendelige. Leiren fra Play-Doh er ikke giftig, setter ikke flekker og kan brukes om og om igjen!

Vår lavpris: 227,-
Medlemspris 175,-
På lager
SKU
02226-129
   

Ta hjem en stor eske av kreativitet og fantasi med dette Play-Doh settet med hele 24 farger leire. Passer til alt fra bursdagsgaver til selskapslek og klasseromsaktiviteter.

Play-Doh settet består av gift-fri leire og passer ofr barn som elsker og klemme, mose, blande og lage morsomme og flotte kreasjoner ved hjelp av hendene sine og leire. Boksene kommer i gjenvinnbar eske som er enkel og åpne og bidrar til en litt mer bærekraftig verden. Play-Doh beholderne og lokkene er også resirkulerbare.

Inneholder:

  • 24 bokser Play Doh leire

Detaljer:

  • Volum: ca. 84 gram pr boks
  • Alder: fra 2 år

Merk: Play-Doh inneholder hvete. Dette settet kommer med 24 assorterte farger, hvilke farger du får kan variere

Produktdetaljer
Modell20383
EAN5010994852818
MerkePlay-doh
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.