Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Play Doh tauebil med 3 bokser lekeleire

Play-Doh lekeleire, former og kreativt utstyr for lek med leire

De fleste barn elsker å være kreative, og med modell-leire fra Play-Doh er det kun fantasien som setter begrensninger for hva som kan lages. Play-Doh lekeleire kommer i alle regnbuens farger med og med tilbehør som lar barna leke i timesvis. La barna lage figurer og kunstverk med Play-Doh plastelina, ødelegge, og så starte på nytt. Med Play-Doh plastelina er mulighetene uendelige. Leiren fra Play-Doh er ikke giftig, setter ikke flekker, og kan brukes om og om igjen!

Medlemspris 151,90 30%
Vår lavpris: 217,-
Vær rask! Kun 1 igjen på lager
SKU
06216-81
   

Dette lekesetettet fra Play-Doh inneholder en tauebil og to bilformer slik at barnet kan lage sine egne biler som de kan taue bort. Bruk liften til å lage bilene ved å legge leire inn i røret også presse ut i bilene. Med morsomt biltema kan barn lage sine egne spennende eventyr mens de er kreative med modelleringsleire og tilbehøret inkludert. Settet kommer med 3 farger leire.

Inneholder:

  • 1 tauebil
  • 1 liftpresse
  • 2 bilformer
  • 3 bokser med Play-Doh leire

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellE6690
EAN5010993642533
MerkePlay-doh
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.