Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Playmobil 1.2.3 lastebilsett fra 18 mnd. - 70126

Oppmuntre barna til kreativ lek med Playmobil

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 210,-
På lager
SKU
06202-2
   

Kjør byggeblokkene sammen med byggearbeideren. Den arbeidsomme byggearbeideren er i gang igjen. Det er mange steiner som må transporteres bort. Det er naturligvis ikke noe problem for den flittige byggearbeideren. Raskt laster hun steinene på lasteplanet til dumperen og kjører av sted. Virkelighetsnært: Lasteplanet til dumperen kan tippes.

De fargerike, runde lekesettene fra PLAYMOBIL®-1.2.3 er ideelt egnet for barn fra 1 1/2 år. Med sine allsidige funksjoner setter de fantasien i sving og fremmer kreativitet og finmotorikk. Støtt barnets individualitet med PLAYMOBIL®-1.2.3. PLAYMOBIL inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom.

Inneholder:

  • Playmobil 1.2.3 figur
  • Lastebil med tiltefunksjon
  • Byggeblokker og utstyrskoffert

Detaljer:

  • Mål: 19 x 7 x 10 (LxBxH)
  • Alder: fra 18 mnd

Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70126
EAN4008789701268
MerkePlaymobil
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.