Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Playmobil 1.2.3 bondegårdssett fra 18 mnd. - 70180

Oppmuntre barna til kreativ lek med Playmobil

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Medlemspris 199,50 30%
Vår lavpris: 285,-
Få igjen på lager
SKU
06202-5
   

Moro på hesteryggen med bærbar bondegård! Ta en ridetur, og la så hesten din gresse i fred og ro i paddocken. Med ekstra oppbevaringsplass for høy og korn på hesteranchens høyloft. Når de to delene av hesteranchen er foldet sammen, er det plass til alt settets innhold inni. Perfekt for når du er på farten! Hesten vil ut til havnehagen. Her får den bevege seg fritt og frisk luft. Rytteren tar på seg ridehjelmen og klargjør seg for rideturen. Katten ser først nysgjerrig på henne, og klatrer så opp på høyloftet for å sove. Alle figurer, dyr og tilbehørsdeler kan raskt pakkes sammen i stallen og kofferten kan enkelt tas med. Den bærbare stallen fra PLAYMOBIL®-1.2.3 passer for aktive barn på farten.

Med PLAYMOBIL®-1.2.3 kan man forstå verden gjennom lek. Lekesettet egner seg ideelt for barn fra 18 måneder. Med runde former, friske farger og uten spiselige smådeler, er alle sett sikre, av høy kvalitet og gir både barn og foreldre like stor glede.

Inneholder:

  • 1 Playmobil 1.2.3 figur
  • Bærbar bondegård
  • Hest og katt
  • Stige, gjerde og mye mer

Detaljer: 

  • Alder: fra 18 mnd

PLAYMOBIL inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70180
EAN4008789701800
MerkePlaymobil
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.