Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Playmobil 1.2.3 barnehage lekesett ta-med fra 18 mnd. - 70399

Oppmuntre barna til kreativ lek med Playmobil

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Medlemspris 292,60 30%
Vår lavpris: 418,-
Få igjen på lager
SKU
06202-7
   

I barnehagen er det alltid noe som skjer: vilter lek med de små vennene, i husken, rutsjebanen, karusellen og mye mer. Gjenskaper de fineste historiene fra barnehagen. Hele innholdet får plass i kofferten. Perfekt til reiser! De allsidige lekesettene fra PLAYMOBIL 1.2.3 byr på både leke- og læremoro for små oppdagere. I den fargerike bærbare barnehagen skjer det alltid noe. Leke med vennene, huske, skli eller kjøre karusell og mye mer. Her kan de vakreste opplevelsene fra barnehagen gjenoppleves. Og det beste: Hele innholdet passer inn i kofferten – ideelt når du er på tur. Med små skritt inn i den store PLAYMOBIL verdenen.

Lekesystemet fra PLAYMOBIL 1.2.3 er delt inn i tre læringstrinn som bygger på hverandre: Easy Start, First Challenge og Little Expert. Hvert læringstrinn utfordrer barnets utvikling både målrettet og gjennom lek. Leketemaer og -funksjoner med rikholdig avveksling fremmer individuell kreativitet, finmotorikk, språkutvikling, kognitiv forståelse og sosiale evner.

Inneholder:

  • 3 Playmobil-figurer
  • Møbler og leker
  • Barnehagebygning

Detaljer:

  • Antall deler: 15
  • Mål (lukket): 24 x 17 x 21 cm (L x D x H)
  • Alder: fra 1,5 år

PLAYMOBIL inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70399
EAN4008789703996
MerkePlaymobil
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.