Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Playmobil 1.2.3 gravemaskinsett fra 18 mnd. - 70125

Oppmuntre barna til kreativ lek med Playmobil

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Medlemspris 171,50 30%
Vår lavpris: 245,-
På lager
SKU
06202-1
   

Hjelp den flittige byggarbeideren med å grave opp og laste byggeblokkene. Den allsidige gravemaskinen har en bevegelig skuffearm for lasting og borttransportering av byggematerialer. Byggearbeideren kan enkelt stige inn gjennom taket og så kan han kjøre til byggeplassen. Skuffearmen kan låses i ulike posisjoner. Flotte lekeideer for den minste PLAYMOBIL-fansen med de nye fargeglade lekesettene PLAYMOBIL®-1.2.3. 

Lekesettet inneholder:

  • 1 PLAYMOBIL-1.2.3-figur
  • 1 gravemaskin med bevegelig skuffearm
  • Byggesteiner og varselskilt

Detaljer:

  • Mål: 18 x 8 x 10 (LxBxH)
  • Alder: fra 18 mnd

De fargerike, runde lekesettene fra PLAYMOBIL®-1.2.3 er ideelt egnet for barn fra 1 1/2 år, setter fantasien i sving og fremmer kreativitet og finmotorikk. Støtt barnets individualitet med PLAYMOBIL®-1.2.3. PLAYMOBIL inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70125
EAN4008789701251
MerkePlaymobil
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.