Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Playmobil 1.2.3 dyretog fra 18 mnd. - 70405

Oppmuntre barna til kreativ lek med Playmobil

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 285,-
Få igjen på lager
SKU
06202-8
   

Skyv, plasser, tilordne – med trilledyrtoget er det alltid noe nytt å oppdage. La figurene kjøre med de enkelte trilledyrene, eller koble dem sammen til et langt dyretog. Tilordne deretter bilder til trilledyrene, og fortell dine egne små historier: kyllingene løper etter hønemor, elefanten spiser en gulrot, katten leker med ullnøstet og mye mer. Kan utvides med 70406 Min trillehund. Leke- og læremoro for små oppdagere.

Skyve, stable, tilordne: På den lystige turen med skyvedyretoget er det alltid noe nytt å oppdage. Skyvedyrene kjører enkeltvis, eller kan kobles sammen til et langt tog. Hva leker katten med? Og hva spiser elefanten? Ved å tilordne bildene til de ulike skyvedyrene kan dere fortelle små historier. Med små skritt inn i den store PLAYMOBIL verdenen.

Lekesystemet fra PLAYMOBIL 1.2.3 er delt inn i tre læringstrinn som bygger på hverandre: Easy Start, First Challenge og Little Expert. Hvert læringstrinn utfordrer barnets utvikling både målrettet og gjennom lek. Leketemaer og -funksjoner med rikholdig avveksling fremmer individuell kreativitet, finmotorikk, språkutvikling, kognitiv forståelse og sosiale evner.

Inneholder:

  • 3 Playmobil-figurer
  • 3 vogner formet som dyr

Detaljer:

  • Antall deler: 9
  • Alder: fra 1,5 år

PLAYMOBIL inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70405
EAN4008789704054
MerkePlaymobil
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.