Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Playmobil 1.2.3 Markedsbod Lekeboks

Oppmuntre barna til kreativ lek med Playmobil

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Medlemspris 192,50 30%
Vår lavpris: 275,-
Få igjen på lager
SKU
23226
   

Lek butikk eller sortér mat – kofferten kan tas med når den er lagt sammen og lukkes ved å dreie det lille grønne hjulet (hjulets åpning er ikke lenger synlig). Du kan lage en salgsdisk hvis du åpner kofferten med framsiden vendt nedover. - De tre puslespilldelene kan sorteres i de passende rommene på disken. - Puslespilldelene er trykket med forskjellige motiver på begge sidene:

Trekantet del: gulrøtter / jordbær
Nyreformet del: maiskolber / bananer
Oval form: sopp / vindruer

Handlevognen kan skyves av en 1.2.3-figur (barnefiguren er for liten og kan ikke brukes) og lastes med drikkevarekisten eller opptil to puslespilldeler.
Alle artiklene kan lagres i kofferten. 

Settet inneholder. 

  • Butikkboks
  • To figurer
  • Handlevogn
  • Hund og mye mer

Anbefalt alder: 1+
Mål: 17 x 17 x 11 cm (L x B x H).

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell9123
EAN4008789091239
MerkePlaymobil
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.