Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Playmobil 1.2.3 søppelbil lekesett fra 18 mnd. - 70184

Oppmuntre barna til kreativ lek med Playmobil

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Medlemspris 194,60 30%
Vår lavpris: 278,-
Få igjen på lager
SKU
06202-6
   

Bygningsarbeideren transporterer lasten til lageret i den romslige lastebilen. Rygg forsiktig inn på rampen, vipp opp lasteplanet og snart sklir tønnene inn i bygningen. Det var lett. Slik blir arbeidet moro! Rygg lastebilen inn i garasjen Bygningsarbeideren vil laste lastebilen med sekken, tønnen og boksen på sorteringsanlegget. Med ekstra sorteringsfunksjon i taket.

Lekesettet består av:

  • 1 lagerbygning
  • 1 lastebil med vippbart lasteplan
  • Forskjellig last: Tønner, sekk, pakker og andre tilbehørsdeler

Flott funksjon: Med tanke på sorteringsfunksjonen lærer små barn å kjenne igjen former og ordne objekter rett. ed PLAYMOBIL-1.2.3 kan man forstå verden gjennom lek. Lekesettet egner seg ideelt for barn fra 18 måneder. Med runde former, friske farger og uten spiselige smådeler, er alle sett sikre, av høy kvalitet og fremmer kreativitet og finmotorikk.

Detaljer:

  • Alder: fra 18 mnd

PLAYMOBIL inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70184
EAN4008789701848
MerkePlaymobil
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.