Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Playmobil 1.2.3 Søppelbil 6774

Oppmuntre barna til kreativ lek med Playmobil

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Medlemspris 130,90 30%
Vår lavpris: 187,-
Få igjen på lager
SKU
01212-34
   

I dag er dagen da søpla skal samles inn, og søppebilen er på vei. Søppelsekk og søppelkasse er satt frem, klare til å lastes om bord, men hva passer inn i hvilken åpning? Beholderen kan vippes, og den har sorteringsfunksjon.

Inneholder:

  • Playmobil 1.2.3 søppelbil
  • 1 Playmobil figur
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Mål: 14 x 7 x 7 cm
  • Alder: fra 18 mnd

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell6774
EAN4008789067746
MerkePlaymobil
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.