Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Action Havsnød: Undervannsscooter i redningsaksjon 70145

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 115,-
Få igjen på lager
SKU
02217-89
   

Med denne praktiske undervannsscooteren kan redningsmannskapet raskt assisterere under vann også. I dag ser det ut til å være en rolig dag for sjøredderne, og dykkeren har derfor tid til å utforske den spennende undervannsverdenen. Alt er så vakkert der nede - og se! - En sverdfisk!

Inneholder:

  • 1 Playmobil figur
  • Undervannsscooter
  • Sverdfisk
  • Dykkerutstyr

Detaljer:

  • Antall deler: 15
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70145
EAN4008789701459
MerkePlaymobil
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.