Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil City Action Porsche Macan S brannvesen 70277

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 424,-
På lager
SKU
01202-99
   

I nødstilfeller er PLAYMOBIL-brannfolkene alltid klare til å redde mennesker og dyr ut av fare. Hvordan kan de tapre PLAYMOBIL-brannfolkene komme seg til innsatsstede bedre enn i en lynrask Porsche Macan S brannbil? Alarm! Det kommer en nødmelding inn til brannstasjonssentralen. Brannvesenet pakker umiddelbart utstyret inn i det store bagasjerommet. Så bærer det av sted i høy fart med blålys og sirener. Takket være den turboraske Porsche Macan S er brannfolkene de første på stedet og kan hjelpe med en gang. Lekesettet består av to PLAYMOBIL-figurer, en PLAYMOBIL Porsche Macan S med avtakbart tak, blinkende lys og lyd, samt opplyst dashbord og mye utstyr for brannfolkene. Med de medfølgende klistremerkene kan det påtrykte nødnummeret erstattes med det nasjonale nødnummeret.

  • Med blålys og lyd (krever 1 x 1,5 V mikrobatteri) og mye tilbehør.
  • Front- og baklyktene og instrumentpanelet lyser (krever 3 x 1,5 V mikrobatterier).
  • Taket kan tas av. 

Inneholder: 

  • Playmobil Prosche Macan S brannbil
  • Playmobil figur
  • Annet tilbehør

Detaljer:

  • Antall deler: 38 deler
  • Mål: 28,5 x 12,5 x 9,5 cm (L x D x H).
  • Alder: fra 4 år

Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70277
EAN4008789702777
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.